Näin ensimmäiset valopallot taivaalla vuonna 2010-11. Jaatisen kaksois pojat puhuivat nähneensä sellaisia valopalloja yötaivaalla. En uskonut mitään mitä ei voi nähdä. Poikien kanssa silti tarkkailimme taivasta ja puhuimme niistä valoilmiöistä ja muista paranormaaleista ilmiöistä. Sinä syksynä näin jo jotain poikien kanssa joka ei liikkunut niinkuin mikään liikkuu taivaalla. Näimme useaan otteeseen kirkkaita tai vähemmän kirkkaita yksittäisiä valopalloja "joitain ilmiöitä". Aloin uskoa mistä pojat puhuivat ja että valot eivät liikkuneet tavanomaisesti taivaalla vaan liikkuivat vähän miten tahtoivat. Sinne tänne ja katosivat. Olin kiinnostunut aiheesta ja niistä jutuista.
 
Seuraava kunnon ilmestys oli 2012. Olin muuttanut Riihimäelle silloisen tyttökaverini luo. Asuimme erillään mutta vietimme paljon aikaa yhdessä. Tuona iltana oli vielä suhteellisen vaalea ja kirkas ilta taivas ja istuin parvekkeella tupakalla, kunnes taivaalle ilmestyi outoja valoja hongkong nimisen kaupan takana olevan metsän suuntaan. Juoksin heti sisälle ja kutsuin hänet parvekkeelle ja siinä me sitten ihmeteltiin niitä ja niiden leijailua taivaalla. Ne meni vasemmalle ja pysähtyi oli hetken ja jatkoi matkaa oikealle. Seilasivat eri suuntiin ja eri tahtiin. Olin tuohon aikaan kiinnostunut hengellisistä asioista, kapinoin mielessä niitä asioita vastaan ja tyttöystäväni oli uskossa Jeesukseen ja rukoili paljon. Me rukoilimme aiemmin iltapäivällä, että jos sä "jumala" olet siellä niin ilmesty ja näytä jokin merkki sun olemassa olosta. Ja olen aina pyytänyt jotain näkyvää ja ymmärrettävää merkkiä Häneltä. Nyt olin saanut sellasen? Yksi n.3-5:destä valopallosta jotka leijuivat taivalla melkein puurajassa Honkong nimisen tavaratalon yllä kirkastui ja säteili (*) pikkurillinpään kokoisena taivaalla valkoista kirkasta valoa. (kirkkainta ja puhtainta mitä olen koskaan nähnyt.) Sen jälkeen illalla en malttanut olla katselematta taivaalle ja istuinkin melko myöhään parvekkeella ja tarkkailin. Noin. 9 hiljaista lentokonetta lensi noin klo. 23 illalla kaupungin yli siihen suuntaan missä näitä valoja oli näkynyt. Se oli jännittävä ilta. Lentokoneet vilkkuivat vihreää punaista ja keskellä kahta valkoista valoa ja eivät pitäneetlainkaan ääntä. Jokin pieni hummina saattoi kuulua, kun kuunteli tarkkaan. ja niitä taisi mennä yksi lähempää maata. Lähdin katsomaan ulos niitä. Kaverini soitti tai soitin hänelle ja puhuin siitä mitä näin tuona iltana taivaalla. Tämä kaveri oli kanssa ollut tekemisissä poikien kanssa raahessa ja puhunut näistä valoista.
 
Epäilin syksyn mittaan, että josko tämä ei ollutkaan ns. Jumalasta kotoisin, josta olimme myös poikien kanssa puhuneet paljon. Nyt nämä kaksoispojat ovat kuolleet itse aiheutetusti. :/ No kuitenkin olin yksin samassa talossa missä näimme valot parvekkeelta. Kysyin Jumalalta, että jos olet siellä, niin ilmesty minulle uudestaan. Sain vahvat sanat mieleeni, että (mene parvekkeelle) ja minä menin parvekkeelle ja näin, kuinka puurajasta nousi kirkas valkoinen valopallo hieman oikeasta reunasta aluetta, jossa näimme aikaisemmin valopallot. Leijaili ylöspäin mutkitellen ja meni sitten tovinpäästä takaisin puurajaan. Tuollapäin on kuulemma vain lentokenttä ja Hyvinkää, välissä metsää ja peltoja.
 
Seuraavan kerran näin valon metsässä kun olimme tulossa yhdistä illanistujaisista mökiltä. Valopallo joka oli Oranssi leijui metsässä ilmassa. Aika lähellä maata ja puolivälissä puun latvoja. Sanoin kaikille, että katsokaa ja he katsoivat ja näkivät, mutta eivät oleet asiasta minänsäkkään. Kysyin näittäkö sen edes vilaukselta. He sanoivat joo. Mutta se voi olla mikä tahansa. Eikä sillä ole nyt mitään väliä. Joten annoin asian olla enkä tehnyt siitä numeroa. Olimme tuolla mökillä erään Riihimäkeläisen seurakunnan nuorten kanssa krillaamassa ja viettämässä iltaa.
 
Nyt 2014 olin Venäjällä ja näin Oranssin valon, josta mulla on kuvakin tietokoneella. Pyysin innoissani hengellisestä avustus matkasta Jumalalta jotakin merkkiä tai vahvistusta! Olin keväällä täyttynyt pyhästähengestä kristillisellä sielunhoito leirillä, eli kokenut sellasen ihmeellisen ja yliluonnollisen hyvän olon tunteen. Puhtaan ja synnittömän olotilan. Kaikki näytti kauniimmalta, luonto, kaikki oli ihmeellistä, uutta ja tosi rauhallista. Saman laisen minkä markku oli kokenut vankilassa. Pyysin ilosta merkkiä ja lähdin kävelemään syksyisenä iltana iltalenkille venäjän maaseudulle. Epäilin ja ajattelin matkalla, että en saa kuitenkaan mitään merkkiä ja kiittelin kuitenkin mennessäni. Takaisin tullessani taivaalla todella lähellä puurajaa oli kuin olikin jotakin. Oranssi valopallo. Kaksi oranssia yhdessä ja se liikkui hyvin hitaasti lähemmäs puurajaa ja meni sinne korkeampien puiden taakse. Se katosi sinne jonka jälkeen menin sisälle kertomaan siitä Jaskalle ja muille myöhemmin. En tiedä miten ottivat. Ilmeisesti ihan hyvin. Tuskin edes kiinnittivät huomiota aiheeseen millään tasolla.
 
Kummallista on se, että näistä jokainen kerta olen ("rukoillut") eli puhunut mielessäni Jumalalle ja pyytänyt häneltä merkkiä tai jotain muuta ilmestymistä jossakin muodossa. Pojista markun kanssa rukoiltiin ja pyydettiin sitä merkkiä myös. Markku oli tullut uskoon aikaisemmin elämässään vankilassa ja paini tämän kokemuksen, näiden ilmiöiden ja muiden paranormaalien asioiden kanssa. Nyt pojat on ajan toisella puolella jossain tuolla. Hmmh...

Kerroin tästä tapauksesta pojille ennen heidän kuolemaansa, joka nähtiin siellä Riihimäellä.

Tässä kuva valosta jonka näin Venäjällä:
 
Sputnick11.jpg